Bedste weekendophold. → Se de 5 bedste weekendophold med dans

Weekendophold

bedste weekendophold

Hvis I vælger at opholdet skal være i Danmark, kan I også evt. Om dagen efter skal stå på shopping i Odense, strandtur ved kysten eller cykeltur i det smukke fynske landskab er helt op til jer. Der er rig mulighed for at komme helt tæt på sælerne og få taget nogle super gode billeder. Vandrestier i skovområdet fra mindre end en kilometer til 201 miles. Hotel Amerika har fundamentet solidt plantet i den jyske muld ved Hobro, så du kan godt gemme pas og stempler væk i denne omgang, for dem behøver du ikke at have styr på, når du besøger Hotel Amerika. Bagved Aqua og Vejsøhus er der en stor legeplads med vand som tema, hvor børn kan får mange timer til at gå.

Nächster

→ 6 af de bedste Weekendophold på Fyn

bedste weekendophold

Der kan I fx købe noget massage, så I kan få løsnet op i de stramme muskler. Når du skal ud og opleve nye ting, ville det så ikke bare være så fantastisk, hvis du også kan spare nogle penge på det? Der er altid en hyggelig stemning og masser af nærvær. Vinter betyder koldt vejr eventyr i parken, med udflugter, der omfatter isbåd, vindskøjteløb og isfiskeri. I dag fremstår kroen på én gang moderne, men stadig med den ægte og hyggelige kroatmosfære. Der er flere muligheder for at nyde en safari, fra en udendørs jeep tur til private ture. Der findes flere måder, hvor I kan gøre det hyggeligt for jer selv, når I går rundt derhjemme.

Nächster

De 10 bedste alternative storbyferier i Europa

bedste weekendophold

Men faktisk behøver du slet ikke at bevæge dig udenfor, for spaområdet på Falkenberg Strandbad er i en liga for sig. Hvis du kommer om efteråret, kan du deltage i legioner af lokale fodboldfans for en Cincinnati Bengals spil. Men der er ikke langt til de sprøde spor på Rytterknægten, eller de attraktioner man nu skal se, når man er på Bornholm. Så her er masser af muligheder for god og sjov motion. Uanset hvad du og din partner er til, så vil I få jer en oplevelse for livet. Måske de kan bruges som inspiration. Østjylland Østjylland har mange attraktioner at byde på.

Nächster

Weekendophold med musik og dans

bedste weekendophold

Er du vild med at bade i havet, så skal du næsten tage en svømmetur i bølgerne, før du går tilbage til hotellet, hvor der venter en ret fantastisk spaafdeling. Perugia er en anerkendt kunstby med smukke gamle bygninger, som f. Om aftenen sætter I jer til rette i den smukke restaurant og bliver forkælet med en 5-retters gourmetmenu, som er sammensat af lækre råvarer efter sæsonen. Der er også masser af livlige udendørs cafeer i gågaden Vitosha Boulevard. Vi står for underholdningen og rammerne, så I blot skal slappe af og nyde hinanden.

Nächster

Gourmetophold

bedste weekendophold

Foodies kan forkæle sig i lokal historie, mens de spiser sig gennem kvarterer som Over Rhinen distrikt med a Cincinnati Food Tours erfaring. Har du lyst til at strække benene under dit weekendophold på hotellet, kan du på kort tid tilbagelægge afstanden til Mariager Fjord og Hobro Havn, hvor du kan gå på opdagelse. Fårup Sommerland er en velbesøgt forlystelsespark i Nordvestjylland, som så sent som i 2015 blev kåret til Europas anden bedste forlystelsespark. Du finder romantiske weekendophold i skønne omgivelser, men også weekendophold tæt på by og andre seværdigheder. Camelback Mountain Adventures er en park, der tilbyder zip-foring, en rutsjebane, og cykel og Segway eventyr.

Nächster

→ 6 af de bedste Weekendophold på Fyn

bedste weekendophold

Den store bygning er nu hjemsted for forskellige kunstudstillinger, og der er gratis adgang på mandage mellem april og oktober, og om søndagen mellem november og marts. Udover en masse dansk og nordisk historie er der fra tid til anden særudstillinger fra hele verden. En af de mest populære ting at gøre på en weekendtur til denne storby er at bestige det 112 m høje Domtoren, som er det højeste kirketårn i Nederlandene. Jellingstenene er et helt specielt stykke Danmarkshistorie. Hotellet byder på en af Danmarks flotteste spaområder, og i spaområdet kan du bl.

Nächster